Τρόμος στη Χαβάη: Κινητήρας πήρε φωτιά στον αέρα (vids)

Screenshot twitter

Τον τρόμο έζησαν οι επιβάτες πτήσης από τη Χαβάη προς το Γκουάμ όταν ένας κινητήρας του αεροσκάφους πήρε φωτιά λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του. Συγκλονιστικές εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου. 

Το αεροπλάνο που ήταν ναυλωμένο από τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις είχε μόλις απογειωθεί από την αεροπορική βάση Χίκαμ στη Χαβάη όταν διαπιστώθηκε το πρόβλημα με τον πιλότο να ζητά να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση.

O επιβάτης που κατέγραψε την φωτιά έγραψε χαρακτηριστικά: «και μόλις ο κινητήρας μας πήρε φωτιά».

 {https://twitter.com/ABC/status/1302611487119343619?s=20}

Όπως ανέφερε η υπηρεσία της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια λίγα λεπτά αργότερα χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Κάτοικοι της περιοχής πάνω από την οποία πέταξε το αεροπλάνο περιέγραψαν ότι άκουγαν εκρήξεις με ορισμένους να καταγράφουν σε βίντεο την πτήση του αεροπλάνου.

 {https://twitter.com/itsrichard_e/status/1302507826812608524?s=20}



via Ειδησεις https://ift.tt/2F5TiXU
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη