Ηθοποιός του «Ευτυχισμένοι μαζί»: Επαιρνα 1.000 ευρώ το επεισόδιο

Ηθοποιός του «Ευτυχισμένοι μαζί»: Επαιρνα 1.000 ευρώ το επεισόδιο

Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παντελάκη τη φετινή χρονιά κάνει τηλεοπτική επιστροφή μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες». 

Μιλώντας στο Star, αποκάλυψε λεπτομέρειες του ρόλου της, δηλώνοντας παράλληλα ότι για το ρόλο αναγκάστηκε να βάψει τα μαλλιά της, ώστε να ταιριάζουν με την εποχή που διαδραματίζεται η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1.

"Όταν με πήρε τηλέφωνο ο κ. Χαρίτος (σκηνοθέτης της σειράς), κόντεψε να μου πέσει το ακουστικό από τη χαρά μου. Μου είπε 'σε θέλω για ένα ρόλο περίπου 40 επεισόδια, μέσα στη φυλακή, το μόνο που θα σου ζητήσω είναι να βάψεις τα μαλλιά σου', δεν υπήρχαν πολλές ξανθιές εκείνη την εποχή στην Ελλάδα

Ενώ συνέχισε: "Με την 'Ελένη' έχουμε μια σχέση μάνας και κόρης. Είναι πολύ συγκινητικό ότι μια μέρα που με βλέπει να κρατάω στα χέρια μου την Αγία Γραφή χωρίς να ξέρω να διαβάζω, μου λέει θα σε μάθω εγώ γράμματα. Έχουμε έναν φοβερό βασανιστή, ο οποίος είναι ο διευθυντής των φυλακών, ο γλυκύτατος κατά τ' άλλα Βασίλης Μπισμπίκης. Η Ελένη περνάει πολλά βασανιστήρια, απομόνωση, την καταβρέχουν, την δέρνουν, ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Έχει πολύ έντονες σκηνές. Πιστεύω ότι μετά από πολλά, το καλό θα νικήσει", τόνισε η ηθοποιός.

Τέλος, η Αλεξάνδρα Παντελάκη μιλώντας για τη σειρά του Mega, "Ευτυχισμένοι Μαζί", δήλωσε: "Τα χρήματα στο "Ευτυχισμένοι Μαζί" ήταν πάρα πολύ καλά, αν σκεφτείς ότι από αυτά τα χρήματα ζω ακόμα. Τότε έπαιρνα 1.000 ευρώ καθαρά το επεισόδιο, αλλά μπορεί σε μία μέρα να τελείωνα 3 επεισόδια", είπε χαρακτηριστικά.



via Ειδησεις https://ift.tt/3dtWNEs

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη