Μπουρνάζι: «Έκλεισαν» το μαγαζί στις 12 και έβαζαν κόσμο ...από την πίσω πόρτα στη 1 τα χαράματα

eurokinissi

Επιχειρηματίες και θαμώνες γνωστού club στο Μπουρνάζι διατήρησαν την ...ανευθυνότητά τους, καθώς έσπασαν το βράδυ του Σαββάτου το νυχτερινό lockdown και έβαζαν πελάτες μετά τη 1 από την πίσω πόρτα.

Πρόκειται για το ίδιο μαγαζί που το προηγούμενο Σάββατο, ενώ η Αττική είναι στο «πορτοκαλί», είχε κάνει ζωντανή συναυλία με γνωστό καλλιτέχνη

Οπως ανακάλυψαν οι άνδρες της ΕΛΑΣ, οι υπεύθυνοι του καταστήματος έκλεισαν «κανονικά» το μαγαζί τα μεσάνυχτα και στη μία τα ξημερώματα, έμπαιναν κατά ...δεκάδες θαμώνες από την πίσω πόρτα. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο club, είδαν ...170 (!) άτομα να διασκεδάζουν.

Οι υπεύθυνοι συνελήφθησαν ενώ επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας του καταστήματος και σχηματίστηκε δικογραφία. Οσο για τους θαμώνες; Πρόστιμο 150 ευρώ στον καθένα.



via Ειδησεις https://ift.tt/2Tpqfly

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη