Τα 14 Κέντρα Υγείας στην Αττική που κάνουν τεστ για κορονοϊό

Photo: eurokinissi

Από σήμερα, Δευτέρα, η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας θα συμμετάσχει στη μάχη πρόληψης και διάγνωσης της πανδημίας με πάνω από 150 Κέντρα Υγείας. Από αυτά, 14 βρίσκονται στον νομό Αττικής, ο οποίος φαίνεται να αντιμετωπίζει και το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Αναλυτικά τα Κ.Υ. στην Αττική

Όσοι πολίτες έχουν συμπτωματολογία σχετική με λοίμωξη από κορωνοϊό και θέλουν να υποβληθούν σε εξέταση, θα πρέπει να απευθύνονται στα κέντρα υγείας μόνο κλείνοντας ραντεβού.

Ειδικότερα, θα πρέπει να κανονίζουν ραντεβού είτε μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, όπου υπάρχει πλέον ένδειξη για ιατρείο Covid-19, είτε με τους 5ψηφιους αριθμούς όπως ισχύει μέχρι σήμερα, είτε επικοινωνώντας απευθείας με το συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας.

Ο ημερήσιος μέσος όρος τεστ που γίνονται στα νοσοκομεία της Αττικής είναι περίπου 1.000, ενώ από αύριο αυτά πρόκειται να αυξηθούν περίπου κατά 500.

Δείτε το ωράριο των 14 Κ.Υ. που θα διεξάγουν διαγνωστικά τεστ για τον covid-19:

ΚΕΝΤΡΟ 1

ΚΕΝΤΡΟ 2



via Ειδησεις https://ift.tt/3dhCD0f

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη