Ανησυχητικά σήματα για το ΕΣΥ ο τριψήφιος αριθμός νοσηλευομένων στις ΜΕΘ

Ανησυχητικά σήματα για το ΕΣΥ ο τριψήφιος αριθμός νοσηλευομένων στις ΜΕΘ

Με τις νοσηλείες να ξεπερνούν τις 700 και τις ΜΕΘ να μην πέφτουν κάτω από 100 τις τελευταίες ημέρες, καμπανάκια έχουν αρχίσει να χτυπούν στο ΕΣΥ, προειδοποιώντας για το δύσκολο χειμώνα που αναμένεται να αντιμετωπίσει η χώρα λόγω του κορονοϊού.

Στη μάχη κατά του κορονοϊού, η τελευταία εβδομάδα έκλεισε με το χειρότερο τρόπο. Το Σάββατο η χώρα κατέγραψε τον υψηλότερο αριθμό διασωληνωμένων με 100 ασθενείς, ενώ χθες Κυριακή ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 13 νέους θανάτους, το μεγαλύτερο αριθμό νεκρών που καταγράφεται μέσα σε ένα 24ωρο, ενώ άλλος ένας συνάνθρωπος μας κατέληξε από COVID-19 χθες το βράδυ, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό σε 450!

Χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 280 νέα κρούσματα κορονοϊού, με το συνολικό αριθμό να έρχεται σε 22.358, εκ των οποίων το 55.7% άνδρες.

Μέχρι το βράδυ οι ασθενείς που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι έφθασαν τους 94, με 9 στους 10 εξ αυτών να έχουν υποκείμενο νόσημα ή να είναι άνω των 70 ετών.

Διαβάστε πόσοι νοσηλεύονται με covid στα νοσοκομεία



via Ειδησεις https://ift.tt/36YcDWG

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη