ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 2-2: Γλίτωσε τα X-ειρότερα

Eurokinissi

Το μη χείρον βέλτιστον… Αυτό ισχύει στην περίπτωση του Τριφυλλιού στο Ηράκλειο. Το 2-2 με τον ΟΦΗ δεν κολακεύει τους Πράσινους βάσει αγωνιστικής εικόνας -που δεν ήταν κακή-, αφήνει ένα μεγάλο «γιατί;» όμως πίσω.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στην πρώτη ευκαιρία του με τον Στάρτζεον (37'), ο Καρλίτος ισοφάρισε στο 49' με ωραίο και δυνατό σουτ, με τον Μακέντα να χάνει πέναλτι στο 54' από παράβαση που ο ίδιος κέρδισε! Ο Ιταλός έσωσε την παρτίδα στο 90'+4' με κοντινή κεφαλιά, αφού είχε προηγηθεί αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων από στημένη μπάλα και το 2-1 των Κρητικών με τον Μεγιάδο στο 77′. Έτσι, ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 2 βαθμούς την 5η αγωνιστική (έχοντας 4 ματς βέβαια), αγνοώντας ακόμη τη νίκη. Με τον ΟΦΗ να φτάνει τους 6 σε 5 αγώνες. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι γκολκίπερ Διούδης και Βάτερμαν, που πραγματοποίησαν αποκρούσεις που καθόρισαν το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Έτσι έπαιξαν

Ο Γιώργος Σίμος επέλεξε διάταξη 4-3-3 για τον ΟΦΗ, με τον Βάτερμαν βασικό τερματοφύλακα, στα άκρα τούς Ουές και Κοροβέση και δίδυμο στόπερ Γιαννούλη και Διαμαντή. Στα χαφ αγωνίστηκαν οι Στάικος, Μεγιάδο και Σακόρ, με τους Στάρτζεον, Γρίβα και Σαρδινέρο να αποτελούν την επιθετική γραμμή των γηπεδούχων.

O Σωτήρης Συλαϊδόπουλος διαφοροποίησε το πλάνο 11άδας των Πράσινων, επιλέγοντας σχηματισμό 4-4-1-1 με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τους Σάντσες και Ζαγαρίτη στα πλάγια της άμυνας και δίδυμο κεντρικών αμυντικών τούς Βέλεθ και Σένκεφελντ. Στη μεσαία γραμμή άρχισαν οι Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης στα «φτερά», Αλεξανδρόπουλος και Κουρμπέλης στον άξονα, με τον Μακέντα να τοποθετείται πίσω από τον Καρλίτος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο over fm



via Ειδησεις https://ift.tt/3jem1Yl

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη