Εργαζόμενος της Πρεσβείας των ΗΠΑ στο Μεξικό νάρκωσε και κακοποίησε 24 γυναίκες

Εργαζόμενος της Πρεσβείας των ΗΠΑ στο Μεξικό νάρκωσε και κακοποίησε 24 γυναίκες

Ο πρώην εργαζόμενος της Πρεσβείας των ΗΠΑ στο Μεξικό, Brian Jeffrey Raymond, φέρεται να είναι υπεύθυνος για την νάρκωση και σεξουαλική κακοποίηση 24 γυναικών.

Ο Raymond συνελήφθη νωρίτερα μέσα στον μήνα στο San Diego της Καλιφόρνια, όπου και κατοικούσε από τον Ιούνιο, έχοντας εγκαταλείψει την δουλειά του στην Πρεσβεία.

Ο άνδρας είχε βρεθεί για πρώτη φορά κατηγορούμενος για επίθεση τον περασμένο Μάιο, όταν μια γυναίκα είχε βρεθεί να ουρλιάζει γυμνή στο μπαλκόνι ενός κτηρίου το οποίο ενοικίαζε η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Πόλη του Μεξικό.

Στην έρευνα που διεξήχθη για το άτομό του, ανακαλύφθηκαν περί τα 400 αρχεία (εικόνες και βίντεο) στον λογαριασμό του Raymond στο iCloud, στα οποία φαίνεται να ναρκώνει και να κακοποιεί σεξουαλικά πιθανότατα 23 ακόμη γυναίκες.

Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, ο άνδρας είχε εργαστεί επί 23 χρόνια για λογαριασμό της αμερικανικής κυβέρνησης σε διάφορες χώρες, ενώ η θέση που κατείχε στην Πρεσβεία στο Μεξικό δεν έχει κοινοποιηθεί ακόμα από τους εισαγγελείς.

Οι αρχές του Μεξικό συνεργάζονται με αξιωματούχους των ΗΠΑ προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη για τις πιθανές πολυάριθμες κακοποιήσεις γυναικών εκ μέρους του Raymond, οι οποίες φαίνεται να πραγματοποιήθηκαν και στις δύο χώρες.

Μέχρι στιγμής, τόσο η Πρεσβεία των ΗΠΑ, όσο και το Υπουργείο Εξωτερικών έχουν αρνηθεί να κάνουν κάποιο σχόλιο σχετικά.



via Ειδησεις https://ift.tt/37PCCjo

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη