Λουτράκι: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη διπλή δολοφονία, αναζητείται ο δράστης

korinthos tv

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές προκειμένου να εντοπίσουν τον δράστη της διπλής δολοφονίας στην περιοχή Φλάμπουρο, κοντά στο Λουτράκι στην Κορινθία.

Σε ανθρωποκτονία αποδίδεται ο θάνατος του άνδρα και της γυναίκας από την Ουκρανία, που βρέθηκαν την Κυριακή νεκροί μέσα σε εξοχική κατοικία στην περιοχή Φλάμπουρο του Λουτρακίου, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Ναυπλίου και Καλαμάτας, Νικόλαος Κωτακίδης. Το μισθωμένο εξοχικό ανήκε στην 45χρονη, η οποία ήταν διαζευγμένη. 

Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Κωτακίδης, μετά την αυτοψία που διενήργησε στο σπίτι το βράδυ της Κυριακής, και τα δύο πτώματα έφεραν πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία εκτιμάται ότι προκλήθηκαν από όργανο που έχει όγκο.  

Σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροψία - νεκροτομή στις σορούς του άνδρα και της γυναίκας, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες και τη συλλογή στοιχείων, για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. 

Το χρονικό

Η γυναίκα και ο άντρας βρέθηκαν νεκροί, αργά το μεσημέρι της Κυριακής 12 Οκτωβρίου, χτυπημένοι με αμβλύ αντικείμενο στο πρόσωπο και το σώμα, μέσα στο σπίτι που νοίκιαζε η γυναίκα ως εξοχική κατοικία.

Έξω από την κατοικία ήταν παρκαρισμένο και το αυτοκίνητο του άτυχου άντρα. Το αυτοκίνητο της γυναίκας είχε βρεθεί καμένο σε άλλη περιοχή, λίγες ώρες νωρίτερα, από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, και ήταν αυτό που ουσιαστικά «ξετύλιξε το κουβάρι» της υπόθεσης.

Η γυναίκα θεωρήθηκε αγνοούμενη, αφού δεν ήταν μέσα στο αυτοκίνητό τους, ούτε στη γύρω περιοχή.

Στο σπίτι έφτασαν οι αρχές όταν ειδοποίησαν τον ιδιοκτήτη για την εξαφάνιση της ενοικιάστριάς του, εκείνος πήγε να δει τι γίνεται και διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη και υπήρχαν ίχνη αίματος.



via Ειδησεις https://ift.tt/36VenzL

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη