Παπαθανάσης: Σκοπός δεν είναι να κλείνουν τα καταστήματα, αλλά να τηρούνται τα μέτρα

Παπαθανάσης: Σκοπός δεν είναι να κλείνουν τα καταστήματα, αλλά να τηρούνται τα μέτρα

«Το θέμα της ατομικής ευθύνης πρέπει να πρυτανεύει. Πρέπει όλοι και όλες να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε τα μέτρα».

Αυτό είπε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, για τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρούνται τον τελευταίο καιρό σε μεζεδοπωλεία της Αθήνας.

Σε συνέντευξη στο Mega ανέφερε ότι οι εικόνες αυτές προσβάλλουν την προσπάθεια που γίνεται από όλους και διαβεβαίωσε ότι πρόκειται για λίγες περιπτώσεις καταστημάτων, καθώς στην πλειοψηφία τους οι επαγγελματίες είναι σωστοί. «Πολλά μαγαζιά κλείνουν, δεν πρέπει να δαιμονοποιήσουμε την λειτουργία των επαγγελματιών», τόνισε.

«Σκοπός δεν είναι να κλείνουν τα καταστήματα, αλλά να τηρούνται τα μέτρα», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Ο αναπληρωτής υπουργός αναφέρθηκε στα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων υποστηρίζοντας πως από σήμερα ξεκινά η επιστρεπτέα προκαταβολή, ενώ μέχρι 12 του μηνός είναι και η προθεσμία για συμμετοχή στο ταμείο εγγυοδοσίας.

«Δε θα σταματήσουμε, είναι μια δυναμικά εξελισσόμενη κατάσταση. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσει το οικονομικό επιτελείο σχετικά με τη στήριξη των επαγγελματιών» κατέληξε.

Όπως εξήγησε γίνονται ραντεβού και συναντήσεις με τους κλάδους σε καθημερινή βάση, γι' αυτό και τα μέτρα που προκύπτουν και ανακοινώνονται για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και τη θωράκιση των θέσεων εργασίας είναι συνεχόμενα.



via Ειδησεις https://ift.tt/34MF3QC

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη