Πατέρας Σαχζάτ Λουκμάν: Η Χρυσή Αυγή έστελνε τους δολοφόνους, να πάνε όλοι στη φυλακή

Πατέρας Σαχζάτ Λουκμάν: Η Χρυσή Αυγή έστελνε τους δολοφόνους, να πάνε όλοι στη φυλακή

«Άμεσα όλοι αυτοί να πάνε στη φυλακή», ζητά ο Χουσεϊν Λουκμάν, ο τραγικός πατέρας του Σαχζάτ, αναφερόμενος στους καταδικασθέντες χρυσαυγίτες.

Την ώρα που η δίκη για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής βαδίζει προς την ολοκλήρωσή της, ο πατέρας του Σαχζάτ Λουκμάν, που δολοφονήθηκε το 2013, από μέλη της Χρυσής Αυγής την ώρα που πήγαινε με το ποδήλατο στη δουλειά του, μίλησε στο OPEN.

«Εγώ ο πατέρας του Σαχζάτ Λουκμάν που δολοφονήθηκε από τη Χρυσή Αυγή, άκουσα τις ποινές από ένα βίντεο στις ειδήσεις. Η Χρυσή Αυγή τιμωρήθηκε δύο φορές στο δικαστήριο».

«Αυτοί έστελναν τους δολοφόνους, όλο το κόμμα της Χρυσής Αυγής, μέχρι και τα ηγετικά στελέχη. Άμεσα όλοι αυτοί να πάνε στη φυλακή. Όσοι έχυσαν αίμα να πάνε φυλακή. Εάν δεν πάνε φυλακή δεν μπορούμε να έχουμε ειρήνη», προσθέτει ο Χουσεϊν Λουκμάν.

 



via Ειδησεις https://ift.tt/3nUbAwZ

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη