Στο τραπέζι ριζικές αλλαγές για τα παλαιά αυτοκίνητα, τι εξετάζει το υπουργείο Μεταφορών

EUROKINISSI

Φαίνεται πως κλειδώνει το ΚΤΕΟ οχημάτων ανά χρόνο και όχι ανά δύο που ίσχυε μέχρι σήμερα. Ριζικές αλλαγές στους ελέγχους αυτοκινήτων σχεδιάζει το υπουργείο Μεταφορών για τα παλαιά αυτοκίνητα.

Δύο είναι τα σενάρια που εξετάζει το υπουργείο Μεταφορών. Η πρώτη αφορά οχήματα με ηλικίες άνω των 10 ετών (δηλαδή μετά 1η άδεια κυκλοφορίας πριν το 2010) και η δεύτερη αφορά οχήματα με ηλικία άνω των 15 ετών. 

Παράλληλα, στόχος του υπουργείου Μεταφορών είναι να αυστηροποιηθούν οι έλεγχοι των οχημάτων έτσι ώστε να μην υπάρχουν στους δρόμους επικίνδυνα αυτοκίνητα. Συνεπώς στόχος είναι κόβονται τα αυτοκίνητα που είναι επικίνδυνα.

Η έλευση από τα ΚΤΕΟ κάθε χρόνο για τα οχήματα με ηλικίες 10 ή 15 ετών θα αποτελέσει και μάλλον το πρώτο αντικίνητρο για τους κατόχους των παλαιών, ρυπογόνων και επικίνδυνων αυτοκινήτων ώστε να αποκτήσουν κάποιο νεότερο. 



via Ειδησεις https://ift.tt/3m5sG9m

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη