Επεκτείνει το δίκτυό της η JYSK, ανοίγει νέο κατάστημα στην Αττική

Photo: jysk.com

Συνεχίζει ακάθεκτη, παρά την πανδημία, τα μίνι τοπικά lockdown και την οικονομική ύφεση στη χώρα μας, η αλυσίδα καταστημάτων JYSK, η οποία φτάνει τα 39 συνολικά στη χώρα μας , μία ανάσα πριν από τον στόχο των 40 καταστημάτων.

Η JYSK είναι μια πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων από την Δανία, που πουλάει είδη για το σπίτι όπως στρώματα, έπιπλα και είδη διακόσμησης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Πρόκειται για το μεγαλύτερο δανέζικο πολυκατάστημα που λειτουργεί σε διεθνές επίπεδο.

Όσον αφορά τo νέο κατάστημα JYSΚ, ανοίγει τις πόρτες του την Πέμπτη στην Καλλιθέα, στην οδό Χαροκόπου 87, σε έναν χώρο 800 τ.μ.΄

Το επόμενο κατάστημα, το 40ο συνολικά αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους στον Κηφισό, σε μία περιοχή που τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε κόμβο λιανεμπορίου καθώς όλο περισσότερες μεγάλες αλυσίδες επεκτείνονται στην περιοχή, όπως για παράδειγμα η σουηδική LEROY MERLIN.

Απώτερος στόχος της JYSK είναι η επέκταση των καταστημάτων της σε όλες τις μεγάλες πόλεις και δήμους της χώρας και τα 70 συνολικά καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα.



via Ειδησεις https://ift.tt/2HkRbjE

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη