Ακραίο βίντεο από βάφτιση στην Κύπρο: Οι γονείς φώναζαν στον ιερέα «σιγά το μωρό»

Ακραίο βίντεο από βάφτιση στην Κύπρο: Οι γονείς φώναζαν στον ιερέα «σιγά το μωρό»

Χαμός επικράτησε σε βάφτιση που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο την Περασμένη Κυριακή, 18 Οκτωβρίου, όταν κατά τη διάρκεια του μυστηρίου που έγινε στη Λεμεσό ο παπάς χτύπησε το μικρό παιδί, με τους γονείς να φωνάζουνν «Σιγά το μωρό». Ο ιερέας δεν φαίνεται να πτοήθηκε και τους απάντησε ...«έτσι βαφτίζω εγώ».

Το σχετικό βίντεο - ντοκουμέντο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η μητέρα του παιδιού η οποία έγραψε:

«Σήμερα βάφτισα το μωρό μου! Δέστε αυτός ο "πάτερ" πως χτυπά το μωρό,να του φωνάζουμε όλοι,να του λέμε σιγά το μωρό και να μας απαντά έτσι βαφτίζω εγώ!! Το μωρό εννοείται ότι μετά ήταν ολοκόκκινο σε όλο του το σώμα και σε σοκ! Αυτός ο άνθρωπος είναι ο πάτερ της παλόδιας και μας χάλασε την πιο όμορφη μέρα! Όσο για τον τρόπο του ήταν γενικά απαίσιος».

Όπως μετέδωσε ο Alpha Κύπρου, μία ημέρα μετά τη βάφτιση οι γονείς πήγαν το παιδί στον γιατρό ο οποίος έκρινε ότι το βρέφος βρίσκεται σε σοκ.

Από την πλευρά του ο ιερέας υποστηρίζει ότι «δεν υπήρχε καμία πρόθεση να δημιουργήσω πρόβλημα. Πήγε να γλιστρήσει το παιδί και προσπάθησα να αποτρέψω κάποιο τραυματισμό» και απέδωσε τις αντιδράσεις σε σχόλια που έκανε για τον κορονοϊό.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:



via Ειδησεις https://ift.tt/31ugJC2

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη