Δολοφονία Σούζαν Ίτον - Το γράμμα του δράστη

Δολοφονία Σούζαν Ίτον - Το γράμμα του δράστη

Γράμμα στην οικογένεια της βιολόγου Σούζαν Ίτον φέρεται πως έστειλε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της στην Κρήτη, Γιάννης Παρασκάκης, τον Αύγουστο του 2019 και μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης.

Όπως φαίνεται στην επιστολή, την οποία έχει στη διάθεσή της η τοπική ιστοσελίδα zarpanews.gr, απευθύνεται στην οικογένεια της αδικοχαμένης Αμερικανίδας βιολόγου αναφερόμενος στο "μεγαλύτερο λάθος" της ζωής του και ζητάει συγγνώμη λέγοντας χαρακτηριστικά, πως δεν είχε τον έλεγχο του εαυτού του καθώς μια μορφή ενέργειας είχε μπει μέσα του.

Το γράμμα προς την οικογένεια της Susan Eaton το έστειλε ο Γιάννης Παρασκάκης από τη φυλακή μαζί με άλλα γράμματα προς την οικογένεια του, στο πατρικό του στο Μάλεμε Χανίων αλλά οι γονείς του αποφάσισαν να το κρατήσουν και να μην το στείλουν στην οικογένεια της Αμερικανίδας βιολόγου.

zarpa1

zarpa2

zarpa3

zarpa4

zarpa5



via Ειδησεις https://ift.tt/31nnfuv

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη