Μάγδα Φύσσα: Άφησε λουλούδια στο μνημείο του γιου της και πήγε στο Εφετείο

Μάγδα Φύσσα: Άφησε λουλούδια στο μνημείο του γιου της και πήγε στο Εφετείο

Η Μάγδα Φύσσα που επί 5,5 χρόνια ήταν παρούσα σε όλες σχεδόν τις συνεδριάσεις της δίκης βρέθηκε και σήμερα στο Εφετείο, όπου είναι σε εξέλιξη η συζήτηση για τα ελαφρυντικά των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, Χρυσή Αυγή.

Γύρω στις 12.45μμ, η Μάγδα και ο Τάκης Φύσσας προσήλθαν, χωρίς να κάνουν δηλώσεις, στο Εφετείο όπου συνεχίζεται η διαδικασία επί των ελαφρυντικών για τη δίκη της Χρυσής Αυγής. Νωρίτερα, η μητέρα του Παύλου είχε βρεθεί στο σημείο της δολοφονίας του στο Κερατσίνι όπου άφησε λουλούδια και επανέλαβε ότι «δικαιώθηκε η κοινωνία».

Το προηγούμενο βράδυ η κ. Φύσσα είχε χαρακτηρίσει «ιστορική νίκη» για την Δημοκρατία την απόφαση και σε αναμονή των ποινών είχε εκδηλώσει την προσδοκία η επόμενη ημέρα να εξελιχθεί με τον ίδιο τρόπο.

Στο Εφετείο, η διαδικασία προβλέπει ότι μετά την αγόρευση της εισαγγελέως επί των ελαφρυντικών, οι δικηγόροι των κατηγορουμένων έχουν το δικαίωμα να δευτερολογήσουν. Αμέσως μετά, το δικαστήριο θα συνεδριάσει επί των ποινών. Αργά το βράδυ της Πέμπτης, εφόσον τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα, αναμένεται να ανακοινωθεί η τύχη των καταδικασμένων πλέον στελεχών της Χρυσής Αυγής.via Ειδησεις https://ift.tt/36J91Y9
Από το Blogger.