Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Γοργώ Χρέλια

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Γοργώ Χρέλια

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Γοργώ Χρέλια.  Η Γοργώ Χρέλια είχε συμμετάσχει σε γνωστές ταινίες όπως «Ο θησαυρός του μακαρίτη», «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο»

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας γράφοντας στη σελίδα του στο Facebook: «Η Γοργώ Χρέλια , της μεγάλης οικογένειας των μπουλουκτζήδων των Χρελήδων, η όμορφη και μπριόζα ηθοποιός που άφησε την σφραγίδα της στον ελληνικό κινηματογράφο του 60».

Η ηθοποιός, γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 1942. Κόρη του ηθοποιού Ρολάνδου Χρέλια, που ήταν θρυλική "φιγούρα" των μπουλουκιών και ξαδέλφη του Κώστα Χρέλια. Η Γοργώ Χρέλια είχε συμμετάσχει σε γνωστές ταινίες όπως «Ο Θησαυρός Του Μακαρίτη», «Το Ξύλο Βγήκε Από Τον Παράδεισο», «Ο Κλέαρχος», «Η Μαρίνα Και Ο Κοντός» και «Δουλειές Του Ποδαριού».



via Ειδησεις https://ift.tt/372GkWg

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη