Ιταλία: Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ και στη Ρώμη

Photo: pexels

Μετά την Λομβαρδία και την Καμπανία, τώρα και το Λάτιο, η περιφέρεια που ανήκει η Ρώμη, ετοιμάζεται να απαγορεύσει την κυκλοφορία από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 5 το πρωί.

Το μέτρο στην Ρώμη, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, θα ισχύσει από μεθάυριο, την Παρασκευή.

Παράλληλα, από την ερχόμενη Δευτέρα, το 50% των μαθητών του λυκείου θα παρακολουθεί το σχολικό πρόγραμμα μέσω τηλε-εκπαίδευσης. Το ποσοστό αυξάνεται μέχρι και το 75% για τους φοιτητές των πανεπιστημίων του Λατίου.

Ο προφανής στόχος των μέτρων αυτών, είναι ο περιορισμός της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού που καταγράφεται, τις τελευταίες εβδομάδες, σε πολλές περιοχές της Ιταλίας.

«Ο εχθρός δεν έχει ακόμη ηττηθεί, κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Η αύξηση των περιστατικών κορονοϊού, πρέπει να αντιμετωπισθεί με ύψιστη επαγρύπνηση», τόνισε ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε.



via Ειδησεις https://ift.tt/3oh7EGq

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη