Νέα Δημοκρατία: Καθιστούμε τον ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνο για την ασφάλεια του Κ. Μπογδάνου

Eurokinissi

Απάντηση έδωσε η Νέα Δημοκρατία στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, επικαλούμενος δημοσίευμα της ΕΦΣΥΝ, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι «η ιστοσελίδα ιδιοκτησίας του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου, και εν συνεχεία της συζύγου του, απολαμβάνει χρηματοδότηση από τα δημόσια ταμεία». Μεταξύ άλλων, καλεί τον κ. Μπογδάνο να δημοσιοποιήσει το σύνολο των κρατικών χρηματοδοτήσεων και των διαφημίσεων που έλαβε από επιχειρήσεις δημοσίου συμφέροντος.

Στην απάντησή της, η Νέα Δημοκρατία υποστήριξε ότι «ενώ καμία σκιά δεν υπάρχει στη λειτουργία της ιστοσελίδας meaculpa.gr, που ο βουλευτής ΝΔ Κ. Μπογδάνος διατηρεί από το 2017 και το 2019 μεταβίβασε στη συζυγό του, ενώ το meaculpa έμεινε έξω και από τις καμπάνιες για τον κορονοϊό, ο ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύει λάσπη σπιλώνοντας προσωπικά τον κ. Μπογδάνο».

Η ΝΔ σημειώνει ότι «πρώτα νεολαίος του ΣΥΡΙΖΑ εύχεται ο βουλευτής  Α' Αθήνας ΝΔ να είχε δολοφονηθεί από την 17Ν, μετά τον απειλεί η ΑΥΓΗ ως κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί εκ νέου τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο με ψέματα. Καθιστούμε τον ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνο για την ασφάλεια του Κ. Μπογδάνου, τον οποίο στηρίζει απόλυτα εφόσον κινηθεί νομικά κατά όποιου τον θέτει σε κίνδυνο ή του προξενεί προσωπική ή επαγγελματική βλάβη με συκοφαντικές ή άλλες μεθόδους» καταλήγει η ανακοίνωση.



via Ειδησεις https://ift.tt/37fNOFv
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη