ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ του Μακρόν για τη δολοφονία του καθηγητή...

Ως τρομοκρατική επίθεση χαρακτήρισε την επίθεση που δέχτηκε ένας δάσκαλος γυμνασίου από ένοπλο άνδρα το απόγευμα της Παρασκευής στο Παρίσι, ο Εμανουέλ Μακρόν.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε πως η δολοφονία ενός καθηγητή σχολείου στην Πόλη του Φωτός, είναι τρομοκρατική επίθεση.
Υπενθυμίζεται πως ο δάσκαλος του σχολείου αποκεφαλίστηκε κοντά στο Παρίσι και σύμφωνα με δημοσιεύματα των γαλλικών ΜΜΕ, είχε προηγουμένως απειληθεί από γονείς των μαθητών του, κάτι που είχε αναφέρει και στην αστυνομία.
«Δεν θα περάσουν» ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Εμανουέλ Μακρόν.
Μάλιστα, χαρακτήρισε τον δράστη ως τρομοκράτη που ήθελε να επιτεθεί στη Δημοκρατία της Γαλλίας, προσθέτοντας ότι οι τρομοκράτες δεν θα χωρίσουν τη Γαλλία και ο σκοταδισμός δεν θα κερδίσει στη χώρα.
«Ο συμπατριώτης μας σκοτώθηκε για τη διδασκαλία του, επειδή δίδασκε στα παιδιά την ελευθερία του λόγου, την ελευθερία να πιστεύουν ή να μην πιστεύουν. Ο συμπατριώτης μας ήταν θύμα τρομοκρατικής επίθεσης» επεσήμανε σε δηλώσεις του ο κ. Μακρόν από το σημείο του εγκλήματος.


via Press24.gr https://ift.tt/2IGyvM0
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη