Παναθηναϊκός: Θα φύγει σαν Πογιάτος και όχι σαν υφιστάμενος του Ρόκα

pao.gr

Ο Παναθηναϊκός, αυτή τη στιγμή, έχει προπονητή και τεχνικό διευθυντή. Μπορεί, με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος, και μία ακόμη γκέλα στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ να ξεχειλίσει το ποτήρι. Ωστόσο η τελευταία απόπειρα διατήρησης του νέου πλάνου της διοίκησης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και στηρίζεται σε συγκεκριμένους άξονες.

Ο Τσάβι Ρόκα όχι μόνο δεν βρίσκεται σε θέση ισχύος, όπως μέχρι πριν λίγες εβδομάδες, αλλά είναι σε μεγαλύτερη δυσμένεια από τον Ντάνι Πογιάτος. Η λογική λέει πώς όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου για αλλαγές, αργά ή γρήγορα, προπονητής και τεχνικός διευθυντής θα μπουν στο ίδιο αεροπλάνο για Ισπανία.

Ο Ρόκα έχει χάσει το έρεισμα στη διοίκηση, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να μην βρίσκεται πλέον σε άμεση επικοινωνία μαζί του. Για αυτό και η σκέψη για νέο στέλεχος, είτε στη θέση του Γενικού Αρχηγού είτε ως Διευθυντής Ποδοσφαίρου. Τον «ενδιάμεσο» αυτή τη στιγμή τον κάνει υπάρχον στέλεχος της ΠΑΕ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο overfm.gr



via Ειδησεις https://ift.tt/3lqvrBO

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη