Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με την Πόρτο

intime

Καμία έκπληξη δεν φύλαγε ο Πέδρο Μαρτίνς για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Πόρτο. Την θέση του Μπα έχει πάρει ο Σισέ, ενώ ο Πορτογάλος θα παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-4-1-1.

Κάτω από την εστία, θα ξεκινήσει ο Ζοζέ Σα, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ και Χολέμπας που αποτελούν την αμυντική τετράδα των "ερυθρολεύκων".

Στη μεσαία γραμμή, θα ξεκινήσει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης με τον Γιαν Εμβιλά, ενώ στα "φτερά" θα είναι ο Μασούρας με τον Ρατζελόβιτς. Πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, θα ξεκινήσει ο Βαλμπουενά.

Η ενδεκάδα: Σα – Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας – Μπουχαλάκης, Εμβιλά – Μασούρας, Βαλμπουενά & Ραντζέλοβιτς – Ελ Αραμπί.

Το κανάλι της αναμέτρησης:

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δύσκολη αποστολή, ενώ η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά τη νίκη απέναντι στη Μαρσέιγ στην πρεμιέρα (1-0, Χασάν στο 91').

Η Πόρτο έχει μόνο τη νίκη στο μυαλό της, αφού έχει ηττηθεί από την Μάντσεστερ Σίτι (3-1, ενώ είχε προηγηθεί) στο πρώτο της παιχνίδι και θέλει να μείνει στη… μάχη της δεύτερης θέσης.

Όποιος θέλει να παρακολουθήσει τον αγώνα Πόρτο – Ολυμπιακός, μπορεί να το κάνει από το Cosmote Sport 2HD.



via Ειδησεις https://ift.tt/3mFBLpN

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη