Φάνης Σπανός: Στη σημερινή μεγάλη διπλή γιορτή της Λαμίας, την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης από τη Ναζιστική κατοχή, αλλά και τη χάρη του πολιούχου Αγίου Λουκά του Ευαγγελιστή, είχαμε διπλή χαρά

Η τοποθέτηση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού σχετικά με τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης.

Στη σημερινή μεγάλη διπλή γιορτή της Λαμίας, την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης από τη Ναζιστική κατοχή, αλλά και τη χάρη του πολιούχου Αγίου Λουκά του Ευαγγελιστή, είχαμε διπλή χαρά.

Το πρωί, μετά την κατάθεση στεφάνων, ο Δήμος Λαμιέων αναγόρευσε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, Επίτιμο Δημότη Λαμιέων.

Και το απόγευμα, εγκαινιάσαμε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας, σε έναν καταπληκτικό χώρο, για περισσότερα από 200 παιδιά!

Χρόνια πολλά, λοιπόν, στη Λαμία και σε όλη τη Στερεά Ελλάδα, με δύναμη από το παρελθόν των πατέρων μας και αισιόδοξη ματιά για το μέλλον των παιδιών μας!


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη