Από τις ακαδημίες του ΠΟΑ στη Λαμία ο Τσιχλάκης


Από τις ακαδημίες του ΠΟΑ στην ομάδα Κ19 της Λαμίας ο Γιώργος Τσιχλάκης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα συνδυάσει σπουδές και ποδόσφαιρο συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα υποδομής της Super League με τη φανέλα της Λαμίας.

Ο 18χρονος Τσιχλάκης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΟΑ κι αγωνιζόταν στον Κεραυνό. Το ότι πέρασε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στο τμήμα Πληροφορικής τον οδήγησε (και) στην ομάδα της Λαμίας.

Υπενθυμίζουμε ότι στην ανδρική ομάδα της Λαμίας προπονητής είναι ο Γιώργος Πετράκης με άμεσο συνεργάτη του τον (πρώην τεχνικό του ΠΟΑ) Μανώλη Σκύβαλο κι ίσως αυτό έπαιξε τον ρόλο του στη μετακίνηση του νεαρού παίκτη.

Την μετακίνησή του γνωστοποίησε γεμάτη υπερηφάνεια η ομάδα του Ατσαλένιου:

«Στο πρωτάθλημα υποδομής της Super Leauge 1 ο Γιώργος Τσιχλάκης!

Η οικογένεια του ΠΟΑ δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενη και υπερήφανη που ένα παιδί γέννημα – θρέμα της ομάδας, θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα υποδομής στην κορυφαία κατηγορία της χώρας, ξεκινώντας παράλληλα τις σπουδές του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Τσιχλάκη παιδί των ακαδημιών της ομάδας μας και μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Κεραυνού, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό της Λαμίας και στο τμήμα της Κ19.

Έτσι, θα αγωνιστεί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο με τα χρώματά της στην κορυφαία Εθνική κατηγορία στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία.

Παράλληλα, ξεκινάει την φοίτησή του στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το τμήμα Πληροφορικής.

Γιώργο, σύσσωμη η οικογένεια του Π.Ο.Α σου εύχεται ολόψυχα να είσαι γερός, καλές σπουδές και να έχεις μια ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη επιτυχίες!»

athlitiko.gr
Νεότερη Παλαιότερη