Δίκη Χρυσής Αυγής: Αίτημα εξαίρεσης του δικαστηρίου κατέθεσε ο Γιάννης Λαγός

Δίκη Χρυσής Αυγής: Αίτημα εξαίρεσης του δικαστηρίου κατέθεσε ο Γιάννης Λαγός

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισε το δικαστήριο στην ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής. Μετά την άνάγνωση της απόφασης ο Γιάννης Λαγός κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης του δικαστηρίου.

Αίτημα εξαίρεσης του δικαστηρίου κατέθεσε ο Γιάννης Λαγός καταγγέλλοντας προκατάληψη του δικαστηρίου. Όπως είπε το αίτημα του θα υποστηρίξει ο δικηγόρος Κώστας Πλεύρης. Το δικαστήριο διέκοψε για μισή ώρα προκειμένου να προσέλθει ο Κ. Πλεύρης και να εξειδικεύσει τα στοιχεία. Ο Λαγός διευκρίνισε ότι εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του και όχι άλλους συγκατηγορουμένους του.

Ο διάλογος με την Πρόεδρο του δικαστηρίου:

Λαγός: Θέλω να καταθέσω αίτημα εξαίρεσης ολόκληρου του δικαστηρίου επειδή υπάρχει καταπάτηση του τεκμηρίου της αθωότητας, καθώς και άμεση και έμμεση παρέμβαση από τον πρωθυπουργό της χώρας, οι οποίοι σας πίεσαν, και θα εισφέρω στοιχεία ως προς αυτά.

Πρόεδρος: Μπορείτε να εξειδικεύσετε τα στοιχεία;
Λαγός: Θα τα εξειδικεύσει ο συνήγορός μου
Πρόεδρος: Εδώ είναι ο συνήγορός
Λαγός: Θα διορίσω νέον, τον κύριο Κωνσταντίνο Πλεύρη
Πρόεδρος: Σε μισή ώρα να είναι εδώ

 

 



via Ειδησεις https://ift.tt/3nIjZ6w

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη