Δίκη Χρυσής Αυγής: Σε ποιους αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά

Δίκη Χρυσής Αυγής: Σε ποιους αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά

Το δικαστήριο απόφάσισε να μην αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό στην ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής αλλα και στον Γιώργο Ρουπακιά.

Μετά την απόφαση να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στην ηγεσία στην ηγεσία που έχει καταδικαστεί για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης (Μιχαλολιάκος, Λαγός, Κασιδιάρης, Γερμενής, Ματθαιόπουλος, Παναγιώταρος, Παππάς) οι ποινές κάθειρξης θα κυμανθούν από 5 έως 15 χρόνια.

Το δικαστήριο απόφάσισε να μην αναγνωρίσει ελαφρυντικά ούτε στους: Ελένη Ζαρούλια, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, Αντώνη Γρέγο, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, Πολύβιο Ζησιμόπουλο, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, Νίκο Κούζηλο και Δημήτρη Κουκούτση, στους οποίους η ποινή θα κυμαίνεται από πέντε έως δέκα χρόνια.

Σε ποιους αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά

Το δικαστήριο αναγνώρισε ελαφρυντικά σε τέσσερις πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα στους Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, Στάθη Μπούκουρα, Νίκο Μίχο και Μιχάλη Αρβανίτη.

Επιπλέον αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά και σε δέκα ακόμη κατηγορούμενους κατηγορούμενους.

Αναλυτικά τα ελαφρυντικά που αναγνώρισε το δικαστήριο:

Της μετεφηβικής ηλικίας στους: Αναδιώτη, Τσακανίκα, Χρυσαφίτη, Αγριογιάννης, Ευγενικός, Μαρίας, Παπαδόπουλος, Χατζηδάκης
Της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς στους: Δήμου, Σκάλκο, Αλεξόπουλο και Μπούκουρα
Της ειλικρινούς μεταμέλειας στον Μίχο
Του πρότερου σύννομου βίου στον Αρβανίτη



via Ειδησεις https://ift.tt/3iQP4kL

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη