«Βόμβα» Ρουπακιώτη: Θα τυλίγαμε τη Χρυσή Αυγή αν δεν έβαζε stop το Μαξίμου

«Βόμβα» Ρουπακιώτη: Θα τυλίγαμε τη Χρυσή Αυγή αν δεν έβαζε stop το Μαξίμου

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης τη Δευτέρα παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Open TV

Οπρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, το πρωί της Δευτέρας μίλησε στο OPEN Tv για την έκβαση της δίκης της Χρυσής Αυγής, αλλά και την ιστορικότητα του γεγονότος αυτού.

Ο ίδιος σημείωσε «όταν έπεσε η χούντα όλοι βγήκαν στις πλατείες – ''δώστε τη χούντα στον λαό''. Ετσι και τώρα... ''Δώστε τη Χρυσή Αυγή στον λαό΄΄. Η Χρυσή Αυγή αλώνιζε. Κι ενώ ήμασταν ένα βήμα πριν να την τυλίξουμε... stop από Μαξίμου... δεν περνά το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. (επί Σαμαρά)».

Ο πρώην υπουργός συνέχισε λέγοντας: «Ανέλαβαν το νομοσχέδιο ο Μπαλτάκος και ο Σταμάτης. Τελικά, ψηφίστηκε το 2014, ενώ είχε δολοφονηθεί ο Φύσσας. 1/1/2014 θα αναλάμβανε την προεδρία της ΕΕ η Ελλάδα... Πώς θα πήγαινε χωρίς αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και με Χρυσή Αυγή; Αν είχε τελειώσει νωρίτερα το αντιρατσιστικό», σημείωσε με νόημα στην ίδια συνέντευξη.



via Ειδησεις https://ift.tt/2SLysAh

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη