Στην Τρίπολη ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκ. Στεφανής

Στην Τρίπολη ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκ. Στεφανής

Στην Τρίπολη, βρέθηκε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο της τελετής ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων σμηνιτών, στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης.
Η ορκωμοσία τελέστηκε με αυστηρούς περιορισμούς, χωρίς κανέναν επισκέπτη, και μετά το τέλος της τελετής, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, επισκέφθηκε το Δήμαρχο της Τρίπολης.

Ο δήμαρχος Κ. Τζιούμης και ο Υφυπουργός, είχαν συζήτηση για διάφορα θέματα, όπως αυτά που έχουν να κάνουν με τις επετειακές εκδηλώσεις της Τρίπολης, για τα 200 χρόνια της Επανάστασης, ενώ εξετάστηκαν και άλλα θέματα που απασχολούν την πόλη.

Δήμαρχος και Υφυπουργός, αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα, με τον δήμαρχο της Τρίπολης, να προσφέρει στον κ. Στεφανή, το αναμνηστικό μετάλλιο της πόλης.

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/34gfbfG
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη