Κορονοϊός: Νέα κρούσματα στη ΒΙΑΛ της Χίου

Eurokinissi αρχείο

Σημαντικό αριθμό θετικών κρουσμάτων στον ήδη επιβαρυμένο από τον κορονοϊό Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ εντόπισαν σήμερα Παρασκευή 23/10 τα τρία κλιμάκια του ΕΟΔΥ, το ένα της Χίου και τα δύο που έφθασαν από Αθήνα αργά το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του politischios.gr, τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ από νωρίς το πρωί της Παρασκευής μέχρι και τις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποίησαν 330 τεστ.

Πληροφορίες για 38 νέα κρούσματα

Εντοπίστηκαν θετικοί στον covid 19 συνολικά 37 μετανάστες και 1 υπάλληλος της ΒΙΑΛ, σύμφωνα με το politischios.gr

Οι περισσότεροι από τους ασθενείς είναι ασυμπτωματικοί και θα τεθούν σε περιορισμό εντός της ΒΙ.ΑΛ. χωρίς να είναι γνωστό αν υπάρχει επαρκής χώρος καραντίνας για τόσο μεγάλο αριθμό μεταναστών στο κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης μεταναστών.

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα παραμείνουν στη Χίο μέχρι και τις αρχές της εβδομάδας προκειμένου να αποτυπώσουν πλήρως τον επιδημιολογικό χάρτη του ΚΥΤ της Χίου πραγματοποιώντας όσο το δυνατόν περισσότερα τεστ γίνεται.

Από χτες, παρατάθηκε ο υγειονομικός αποκλεισμός της δομής έως τις 4 Νοεμβρίου 2020. Το ΚΥΤ της ΒΙΑΛ είναι σε «καραντίνα» από τις 14 Οκτωβρίου.



via Ειδησεις https://ift.tt/2IZm3am

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη