Τ. Αντωνακόπουλος για ΤΕΦΑΑ: «Το όραμα για τις σχολές είναι ακόμα ζωντανό»

Τ. Αντωνακόπουλος για ΤΕΦΑΑ: «Το όραμα για τις σχολές είναι ακόμα ζωντανό»

Η προοπτική ίδρυσης ΤΕΦΑΑ στην πόλη του Πύργου, σύμφωνα και με την απόφαση που είχε ληφθεί από τη Βουλή, αποτέλεσε αντικείμενο της συνέντευξης που παραχώρησε το  προηγούμενο Σάββατο ο δήμαρχος, Τάκης Αντωνακόπουλος.

Ο κ. Αντωνακόπουλος αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα εξελίξεις, επιρρίπτοντας συγχρόνως ευθύνες στους εκπροσώπους του νομού στο κοινοβούλιο για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για το ΤΕΦΑΑ στην περιοχή, και κάλεσε τους βουλευτές του νομού -και κυρίως του κυβερνητικούς- να απαντήσουν εάν στηρίζουν τη λειτουργία ΤΕΦΑΑ στον Πύργο.

Παράλληλα,  ο κ. Αντωνακόπουλος ανέφερε ότι εκ μέρους του δήμου έχουν γίνει όλες οι ενέργειες σε πολιτικό επίπεδο για το συγκεκριμένο ζήτημα, τονίζοντας  ότι το όραμα για τις σχολές είναι ακόμα ζωντανό.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/33vEriV
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη