Ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς για την επαναλειτουργία του Ταχυδρομείου στον Άγιο Γεώργιο του Δήμου Μακρακώμης

Ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς για την επαναλειτουργία του Ταχυδρομείου στον Άγιο Γεώργιο του Δήμου Μακρακώμης.

Δείτε όσα ανέφερε:

Κοινοποίησα σήμερα, ως Αναφορά στον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυρ. Πιερρακάκη το Υπόμνημα Προέδρων των χωριών της Δυτικής Φθιώτιδας, πρώην Δήμου Αγ. Γεωργίου, σχετικά με την επαναλειτουργία του Ταχυδρομείου στον Άγιο Γεώργιο του Δήμου Μακρακώμης, το οποίο μου κοινοποιήθηκε χθες.

Με το Υπόμνημα ζητείται η επαναλειτουργία του γραφείου ΕΛΤΑ Αγίου Γεωργίου, αφού ο ένας και μοναδικός υπάλληλος που υπηρετούσε εκεί μετακινήθηκε σε άλλη υπηρεσία.

Η Αναφορά μου αυτή έρχεται σε συνέχεια προηγούμενης που είχα καταθέσει προς τον Υπουργό, στις 10-7-2020 και κοινοποιούσα Επιστολή Φορέων της Σπερχειάδας σχετική με την υπολειτουργία των ΕΛΤΑ της πόλης.

Τις δύο αυτές Αναφορές ήλθε να συμπληρώσει η προχθεσινή καταγγελία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας για την υπολειτουργία των ΕΛΤΑ Αταλάντη

Στην Αναφορά μου επισημαίνω ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα η Διοίκηση των ΕΛΤΑ προβαίνει σε αλλαγές (συμπτύξεις, μετακινήσεις, καταργήσεις κτλ) χωρίς καμμία ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας και λησμονώντας το βασικό σκοπό της ύπαρξης των ΕΛΤΑ που είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών.

Παρακαλώ τον Υπουργό να εξετάσει τα παραπάνω γεγονότα προκειμένου να προβεί σε παρεμβάσεις που θα ομαλοποιήσουν την διαμορφωθείσα κατάσταση προς όφελος των πολιτών.

Κατανοώ το γεγονός ότι, ο Υπουργός καλείται να ενεργήσει σε ένα δύσκολο περιβάλλον και δηλώνω την πρόθεσή μου να συνδράμω, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μου, σε ό,τι χρειαστεί πάνω στα συγκεκριμένα ζητήματα.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη