Έξαλλη η ΝΔ με μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που ζητά τη δολοφονία Γεωργιάδη και Μπογδάνου

Έξαλλη η ΝΔ με μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που ζητά τη δολοφονία Γεωργιάδη και Μπογδάνου

Τη διαγραφή μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ζητά η ΝΔ μετά από απαράδεκτο σχόλιο, που έκανε, ζητώντας δολοφονία ενός υπουργού και ενός βουλευτή.

«Λίγες μέρες μετά την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή, μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη δολοφονία ενός υπουργού και ενός βουλευτή της ΝΔ! Για μερικούς ο κύκλος του τυφλού μίσους συνεχίζεται. Και δυστυχώς πρωτοσέλιδα όπως το σημερινό της Αυγής δημιουργούν το υπέδαφος», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Εκτός από την αυτονόητη καταδίκη της δήλωσης και τη διαγραφή του από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, καλούμε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αναλογιστεί που οδηγούν το μίσος, η ακραία πόλωση, η δαιμονοποίηση του πολιτικού αντιπάλου. Η δημοκρατία δεν είναι κενό σύνθημα. Είναι καθημερινή πρακτική. Μόνο έτσι δεν θα αφήσουμε χώρο στους εχθρούς της δημοκρατίας. Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής δεν αρκεί. Πρέπει να καταδικάζονται και οι πρακτικές της», καταλήγει.

Στο στόχαστρο του μέλους της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε ο Αδωνις Γεωργιάδης και Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Σε σχόλιό του στο Twitter έγραψε «δυστυχώς άφησε μερικούς πίσω η 17Ν (Άδωνι, Μπογδάνο κτλπ)».

Την ανάρτηση κοινοποποίησε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης, με το εξής σχόλιο: "Για να καταλάβετε ποιοι είναι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι διαβάστε τι έγραψε ένας από τους γνωστούς υποστηρικτές του @syriza_gr, υποστηρικτής @KostasVaxevanis κλπ Στενοχωριέται που η 17Ν δεν πρόλαβε να ΣΚΟΤΩΣΕΙ εμένα και τον @bogdanosk και δεν «ξεβρώμισε αρκετά τον τόπο..»".



via Ειδησεις https://ift.tt/2Ik8phH

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη