ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ! ΕΠΙΜΕΝΕΙ η Ακρίτα στο σχόλιο για τον Τραμπ...


Elena Akrita 
Άχου παρεξηγήθηκαν μωρέ επειδή ανάρτησα και σχολίασα αυτή την φωτογραφία. Μιας γυναίκας που ο αντρούλης της ο αρχικλέφτης πλήρωσε 750 δολάρια στην εφορία. Ο χιτλερισκος που κατέβασε στρατό να πνίξουν στο αίμα διαδηλωτές μαύρους και λευκούς. Που ονειρεύεται χούντες, βασανιστήρια, καταδότες, στρατοδικεία. Που φαντασιώνεται τη χώρα του ως απέραντο Γκουαντάναμο, το πουλάκι μου.
Αχου παρεξηγήθηκαν μωρέ που έπιασα στο στόμα μου το ίνδαλμα τους. Παρεξηγήθηκαν οι 'μην ανακατεύεσαι' και οι 'κοίτα τη δουλίτσα σου'. Οι 'άμα θέλεις προσφυγες να τους πάρεις σπίτι σου' - γιατί το δικό τους σπίτι βλέπεις είναι φίσκα στους ανέστιους Έλληνες.
Αχου παρεξηγήθηκαν αυτοί που έλεγαν τον δολοφονημένο φίλο μου κλεφτρόνι και πρεζόνι. Παρεξηγήθηκαν οι ακροδεξιοί, τα ρατσιστόμουτρα, οι κακοποιητές, οι χλευαστές των ευπαθών ομάδων, οι κακόψυχοι, οι μισογύνηδες, τα ανθρωπάκια που βλέπουν την βία μπροστά στα μάτια τους και σφυρίζουν αδιάφορα.
Αχου παρεξηγήθηκαν μωρέ οι διώκτες των ελεύθερων ανθρώπων όπου γης. Αυτοί που μού εύχονται 'ψόφο' και 'καρκίνο'.
Αχου παρεξηγήθηκαν μωρέ.
Αχου και δε με νοιάζει.
Eat your hearts out, sweeties.













via Press24.gr https://ift.tt/2SrWJeE
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη