Ολυμπιακός: «Έσπασε» το σερί στο Μόναχο - Τον «σκότωσε» ο Μπάλντγουιν

Ολυμπιακός: «Έσπασε» το σερί στο Μόναχο - Τον «σκότωσε» ο Μπάλντγουιν

Η Μπάγερν ανάγκασε τον Ολυμπιακό στη δεύτερη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Euroleague (74-68) και τον έριξαν στο 3-2 της κατάταξης.

 

Ο αγώνας για τον Ολυμπιακό δεν κύλησε όπως θα ήθελε, αφού η Μπάγερν μπήκε πολύ δυνατά και το έφερε στα μέτρα της από την αρχή. Οι γηπεδούχοι έδειχναν πιο σίγουροι μέσα στο παρκέ και με συνεχείς αλλαγές στην επίθεση έφταναν εύκολα στο ντράιβ, βρίσκοντας τους διαδρόμους ανοιχτούς και σκοράροντας καλάθια κάτω από το καλάθι.

Ο Ολυμπιακός βρήκε αρχικά πόντους αφού η άμυνα των γηπεδούχων ήταν μουδιασμένη και οι δύο ομάδες πήγαιναν ισόπαλες στο σκορ μέχρι το 10-10. Από εκεί και πέρα οι Βαυαροί είχαν τον έλεγχο και με όπλο τους τη δυναμική άμυνα έβρισκαν εύκολους πόντους από τα λάθη του Ολυμπιακού (έκλεισε με πέντε την πρώτη περίοδο).

Διαβάστε περισσότερα στο overfm



via Ειδησεις https://ift.tt/37BOa9G

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη