Αναδρομικά συνταξιούχων και συντάξεις Νοεμβρίου: Συνεχίζονται οι πληρωμές, ποια Ταμεία πληρώνουν τις επόμενες ημέρες

Photo: INTIME

Ξεκίνησαν απο χθες το απόγευμα οι πληρωμές για τις συντάξεις Νοεμβρίου 2020 και τα αναδρομικά συνταξιούχων. Ποια Ταμεία πληρώνουν τις επόμενες ημέρες.

Το απόγευμα της Πέμπτης ξεκίνησε η πληρωμή για αναδρομικά και συντάξεις Νοεμβρίου 2020 συνολικού ύψους 1,4 δισ. ευρώ, στους στους συνταξιούχους μέσω ATM.

Σχεδόν ένα εκατ. δικαιούχοι θα λάβουν αναδρομικά από τις αντισυνταγματικές περικοπές του 2012 στις κύριες συντάξεις. 

Από σήμερα Παρασκευή 23 Οκτωβρίου τα ποσά των αναδρομικών αναμένεται να είναι διαθέσιμα και στα γκισέ των τραπεζών για τους πρώην μισθωτούς του ΙΚΑ, Τραπεζών και ΟΤΕ με ΑΜΚΑ που λήγει σε μονό αριθμό (1, 3, 5, 7, 9).

Έως την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου καταβάλλονται μαζί με τις συντάξεις Νοεμβρίου τα αναδρομικά σε πάνω από 950.000 δικαιούχους συνταξιούχους του ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα.

Η καταβολή των αναδρομικών θα πραγματοποιηθεί σε διακριτό κωδικό ώστε ο κάθε συνταξιούχος να έχει λεπτομερή ενημέρωση για το ύψος των αναδρομικών ποσών που δικαιούται.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες σε ολα τα Ταμεία

Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Νοεμβρίου, την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου και θα πιστωθούν την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9) και την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8).

  • Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις τη Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020
  • Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020
  • Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020
  • Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020 αλλά θα πιστωθούν την Τρίτη 27 Οκτωβρίου το απόγευμα
  • Το ΝΑΤ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020 αλλά θα πιστωθούν την Τρίτη 27 Οκτωβρίου το απόγευμα.
  • Το ΕΤΑΠ- ΜΜΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020 αλλά θα πιστωθούν την Τρίτη 27 Οκτωβρίου το απόγευμα.
  • Το ΕΤΑΤ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020 αλλά θα πιστωθούν την Τρίτη 27 Οκτωβρίου το απόγευμα.
  • Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020 και θα πιστωθούν την Τρίτη 27 Οκτωβρίου το απόγευμα.


via Ειδησεις https://ift.tt/3mg1FA1

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη