Μακάβριο εύρημα στην Παραγουάη - Βρήκαν πέντε πτώματα σε αποσύνθεση μέσα σε κοντέινερ

αρχείου INTIME

Πέντε τουλάχιστον πτώματα σε πλήρη αποσύνθεση εντόπισαν οι αρχές στην Παραγουάη μέσα σε ένα φορτίο λιπάσματος που είχε σταλεί από τη Σερβία πριν από τρεις μήνες.

Το κοντέινερ έφτασε αυτήν την εβδομάδα, μέσω Αργεντινής, σε ένα λιμάνι σε ποταμό κοντά στην πρωτεύουσα Ασουνσιόν. Τα πτώματα ανακαλύφθηκαν σήμερα, όταν στελέχη της εταιρείας που είχε αγοράσει το προϊόν άνοιξαν το εμπορευματοκιβώτιο, εξήγησε ο εισαγγελέας Μαρσέλο Σαλδιβάρ.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, τα θύματα ενδέχεται να ήταν λαθρεπιβάτες. «Μέχρι τώρα έχουμε πέντε», είπε στους δημοσιογράφους. «Υποθέτουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι μπήκαν μέσα για να φτάσουν από εκεί εδώ. Προφανώς δεν υπολόγισαν καλά την απόσταση και δεν επιβίωσαν στο ταξίδι», είπε.

Οι αρχές βρήκαν στο κοντέινερ, στο τμήμα όπου βρίσκονταν τα πτώματα, τρόφιμα, σακίδια με ρούχα και ένα άνοιγμα για να παίρνουν αέρα. «Όλα τα πτώματα είναι σε αποσύνθεση. Απέμειναν μόνο οστά και μαλλιά», πρόσθεσε.

Οι τοπικές αρχές θα έρθουν σε επαφή με τις αρμόδιες της Σερβίας για να εξακριβώσουν την ταυτότητα των θυμάτων, είπε ο Σαλδιβάρ.via Ειδησεις https://ift.tt/31xM1bi
Από το Blogger.