Πρώτη δοκιμασία αξιολόγησης για το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου

Πρώτη δοκιμασία αξιολόγησης για το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου η πρώτη δοκιμασία αξιολόγησης – επιλογής με την επίβλεψη του ομοσπονδιακού προπονητή και τεχνικού συμβούλου του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου, Νίκου Γέμελου, και του άμεσου συνεργάτη του προπονητή Γιώργου Καλή.

Οι αθλητές της αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας είχαν την πρώτη επαφή με τον τεχνικό σύμβουλο του τμήματος, ο οποίος συντόνισε κι επέβλεψε την προπόνηση πλαισιωμένος από το προπονητικό team και σε απόλυτη συνεργασία με τον head coach, Nίκο Γιαννόπουλο, και τους βοηθούς προπονητές Ειρήνη Μπέλλου, Δημοσθένη Καλύβα, Νίκο Κωνσταντέλια.

Προηγήθηκε ομιλία του κ. Γέμελου στους αθλητές, και παρουσιάστηκε το αγωνιστικό πλάνο.

Στη συνέχεια, στην αίθουσα συναντήσεων στα γραφεία του συλλόγου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ακολούθησε ατομική συνάντηση με τον κάθε αθλητή, και μέσα από προσωπική συζήτηση προσδιορίστηκαν και οι αγωνιστικοί στόχοι .

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. "Η ΝΙΚΗ", Στέργιος Φάτσης, μαζί με το πρόεδρο της Δ.Ε. του τμήματος κολύμβησης, Ιορδάνη Χατζηεφραιμίδη, ξενάγησαν τον κ. Γέμελο και τον συνεργάτη του στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου στο "Παντελής Μαγουλάς" και στο πρώην αμαξοστάσιο της ΓΑΙΑΟΣΕ, όπου συζητήθηκαν τα σχέδια για την αξιοποίησή τους.

Σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το γεύμα που παρέθεσε η διοικούσα επιτροπή του τμήματος στον τεχνικό σύμβουλο και τον άμεσο συνεργάτη του, με την παρουσία του προέδρου του συλλόγου.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του τμήματος κολύμβησης, ο κ. Γέμελος θα βρίσκεται και το επόμενο Σαββατοκύριακο στον Βόλο.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2GAnyuk
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.