Κομισιόν για τουρκική NAVTEX: Παρακολουθούμε και θα λάβουμε τις κατάλληλες αποφάσεις

Κομισιόν για τουρκική NAVTEX: Παρακολουθούμε και θα λάβουμε τις κατάλληλες αποφάσεις

Τη νέα NAVTEX της Τουρκίας για το τριήμερο 26-28 Οκτωβρίου στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα από τα νησιά της Σκύρου, των Ψαρών, της Εύβοιας και της Χίου κλήθηκε να σχολιάσει ο Εκπρόσωπος της Κομισιόν αρμόδιος για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής.

Τα κράτη - μέλη της ΕΕ παρακολουθούν τις ενέργειες της Τουρκίας και θα λάβουν τις κατάλληλες αποφάσεις τόνισε ο Εκπρόσωπος της Κομισιόν αρμόδιος για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, κληθείς να σχολιάσει τη νέα NAVTEX που εξέδωσε η Τουρκία.

Ειδικότερα, ο Πίτερ Στάνο υπογράμμισε ότι «τα κράτη-μέλη της ΕΕ παρακολουθούν, παρακολουθούν πολύ στενά τις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο και τις ενέργειες της Τουρκίας» και προσέθεσε ότι «τα κράτη-μέλη της ΕΕ ήταν πολύ ξεκάθαρα στα συμπεράσματα που αποφασίστηκαν και υιοθετήθηκαν από τους ηγέτες των κρατών-μελών της ΕΕ».

Ο κ. Στάνο κατέληξε λέγοντας ότι «τα κράτη-μέλη παρακολουθούν, αξιολογούν και θα λάβουν κατάλληλες αποφάσεις».



via Ειδησεις https://ift.tt/2SEzPAB

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη