Σέρρες: Εκτός πανεπιστημίου ο καθηγητής που ζητούσε φακελάκι και ... ανταλλάγματα (vid)

Eurokinissi

Εκτός της ακαδημαϊκής κοινότητας ο καθηγητής από τις Σέρρες που ζητούσε πάσης φύσεως ανταλλάγματα από φοιτητές για να περάσουν το μάθημα του. Ομόφωνη η απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου.

 

Έτσι η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης

Πολλές οι καταγγελίες για τη δράση του καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών. «Έκοβε» φοιτήτριες που του άρεσαν και ζητούσε σεξ για να τις περάσει – Όσες δεν ήθελαν να κοιμηθούν μαζί του έβρισκε άλλους τρόπους για να τους εκμεταλλευτεί και να τους πάρει… λεφτά.

Είχε «όνομα» στο ΤΕΙ Σερρών

Ο καθηγητής είχε κάνει «όνομα» στο ΤΕI. Ο γνωστός « φακελάκης» καθώς αυτό είναι το παρατσούκλι που είχαν προσδώσει στο καθηγητή στα ΤΕΙ Σερρών, οι φοιτητές του καθώς ήταν πασίγνωστο, όχι μόνο μεταξύ των φοιτητών,
αλλά ακόμα και σε μεγάλη μερίδα των κατοίκων της περιοχής.

Τον είχαν πιάσει επ' αυτοφώρω

O καθηγητής συνελήφθη από Αστυνομικούς τις Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων να παίρνει «φακελάκι» από φοιτητές του, προκειμένου να τους περάσει το μάθημα στην εξεταστική.

Μάλιστα το «φακελάκι» το έπαιρνε συγκεκαλυμμένα, καθώς είχε ως συνεργούς δυο καθηγητές σε φροντιστήρια, ο ένας ιδιοκτήτης, προκειμένου να κατευθύνει προς τους «τα φιλαράκια» του τους φοιτητές που είχε φροντίσει να αποτύχουν στο μάθημα του.

Και σεξουαλικά ανταλλάγματα

Στο μεταξύ και σύμφωνα με παλαιότερες καγγελίες, ο συγκεκριμένος καθηγητής φέρεται να είχε στήσει μια ολόκληρη φάμπρικα του σεξ στο ΤΕΙ που έκανε μάθημα. Αρκετές φοιτήτριες μάλιστα, τις έκοβε στο μάθημα του και στην συνέχεια  ζητούσε μια απλή…. «εξυπηρέτηση» από αυτές προκειμένου να τις περάσει.

Οι κινήσεις του καθηγητή ήταν γνωστές στους περισσότερους φοιτητές, ενώ παράλληλα οι καταγγελίες που φέρεται να είχαν γίνει σε βάρος του ήταν δεκάδες.

Όταν πια όμως στο παιχνίδι μπήκε η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, ήρθε η αρχή του τέλους στη δραστηριότητα του καθηγητή και των συνεργών του, οι οποίοι στην κυριολεξία είχαν θησαυρίσει από τα «ιδιαίτερα» μαθήματα που τους έστελνε ο καθηγητής πάντα βέβαια με το αζημίωτο.

Το ποτήρι ξεχείλισε όταν φοιτητές στα ΤΕΙ Σερρών κατήγγειλαν, πως ο καθηγητής τους είχε κόψει στο μάθημα του στην εξεταστική και εμμέσως πλην σαφώς τους πρότεινε να πάνε σε ένα συγκεκριμένο φροντιστήριο να παρακολουθήσουν μαθήματα και αφού πληρώσουν την «ταρίφα» των 250 ευρώ, τότε σίγουρα θα περάσουν το μάθημα του και μάλιστα με πολύ καλό βαθμό.

Επρόκειτο για δύο φοιτητές οι οποίοι αρχικά αντέδρασαν και ζήτησαν επανεξέταση των γραπτών τους, για να λάβουν βέβαια αρνητική απάντηση. Έτσι και αφού κατάλαβαν πως δεν θα βγάλουν άκρη και θα αναγκαστούν να πληρώσουν, εμμέσως βέβαια, στον καθηγητή «φακελάκι», αποφάσισαν να δώσουν μιαν οριστική λύση, απευθυνόμενοι στην Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.

Αστυνομικοί σε ρόλο… φοιτητών

Οι αστυνομικοί προσημείωσαν τα χρήματα που θα έδιναν στο φροντιστήριο για τα δήθεν μαθήματα που θα έκαναν οι δύο φοιτητές – "βιτρίνα" δηλαδή για δικαιολογούνται τα ποσά μέσω των δήθεν μαθημάτων – και κανόνισαν το ραντεβού, ώστε να δώσουν το "φακελάκι" στους συνεργούς του καθηγητή. 

Την στιγμή που ο συνεργός του καθηγητή με το περουκίνι παραλάμβανε τα χρήματα, επενέβησαν οι αστυνομικοί και τους συνέλαβαν, ενώ ένα δεύτερο κλιμάκιο Αστυνομικών συνελάμβανε ταυτόχρονα τον "καθηγητή φακελάκι" και μάλιστα μέσα στο γραφείο του στα ΤΕΙ.

Είχε θησαυρίσει… απίστευτα χρήματα είχαν βρεθεί στην κατοχή του

Χαρακτηριστικό της δραστηριότητας που είχαν αναπτύξει οι συλληφθέντες, είναι το γεγονός πως στην κατοχή τους βρέθηκαν μετρητά ύψους 178.000 ευρώ, αλλά και εμβάσματα σε τράπεζες του εξωτερικού ύψους 140.000 ευρώ.

Παράλληλα μετά τις συλλήψεις έχει ανοίξει ένας νέος κύκλος ερευνών, καθώς οι καταγγελίες για παρενόχληση φοιτητριών από τον ίδιο καθηγητή και τις παραινέσεις του προκειμένου να βρεθούν στο κρεβάτι του ώστε να περάσουν αβίαστα το μάθημα του, στην κυριολεξία πέφτουν «βροχή».

Κατά συνέπεια ο ανακριτής που θα αναλάβει την υπόθεση έχει δύσκολο έργο, καθώς θα πρέπει να εξετάσει μια προς μια τις καταγγελίες για την σεξουαλική παρενόχληση των φοιτητριών και βέβαια τα ανταλλάγματα που έδωσαν στον ανήθικο καθηγητή, ώστε να περάσουν το μάθημα του.



via Ειδησεις https://ift.tt/3o9slnI

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη