Λαμία-ΠΑΟΚ 0-2: Τεννές: «Δεν δόθηκε αποβολή στον ΠΑΟΚ, επιθετικό φάουλ το δεύτερο γκολ» (videos)

Ο Μπάμπης Τεννές είχε αρκετά παράπονα από τις αποφάσεις του διαιτητή στον αγώνα της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Η Λαμία έχασε από τον ΠΑΟΚ με 2-0, αλλά έχει φρικτά παράπονα από τη διαιτησία τη διαιτησία. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας, Μπάμπης Τεννές μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε ειδική μνεία στις αποφάσεις του ρέφερι.

Ο κόουτς της Λαμίας ανέφερε ότι υπήρχε αποβολή στον Τζόλη, ενώ για το δεύτερο γκολ που σημείωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης επισήμανε ότι υπήρχε επιθετικό φάουλ. Ο Μπάμπης Τεννές τόνισε ακόμα ότι αυτές οι αποφάσεις δεν επέτρεψαν στην ομάδα του να διεκδικήσει κάτι καλύτερο σε αυτό το παιχνίδι.

«Υπάρχει αποβολή παίκτη του ΠΑΟΚ όταν το σκορ ήταν στο 1-0 και φάουλ στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν νίκησε δίκαια, αλλά στέρησε από εμάς το δικαίωμα να διεκδικήσουμε», ανέφερε ο Μπάμπης Τεννές στις δηλώσεις που έκανε στη Nova μετά το τέλος του αγώνα.

Όσον αφορά στο αν η ομάδα του παρουσιάζει βελτίωση το τελευταίο διάστημα ο Μπάμπης Τεννές είπε: «Προσπάθησαν τα παιδιά με όσες δυνάμεις είχαν. Υπάρχει βελτίωση, αλλά σήμερα υπήρξαν κάποιες συγκυρίες εκτός από τραυματισμούς που χάλασαν τη λειτουργία της ομάδας», σχολίασε ο Έλληνας τεχνικός έχοντας πολλά παράπονα για τις αποφάσεις του ρέφερι.

Δείτε τα video εδώ

www.fosonline.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη