13 νέα φωτοβολταϊκά ανέλαβε η «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ Energy» σε Λάρισα και Λαμία

13 νέες συμβάσεις υπέγραψε η «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ Energy» για την κατασκευή αντίστοιχων φωτοβολταϊκών στη Λάρισα και τη Λαμία.

Πιο αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει τα εξής:

Σφρηλατώντας και ενδυναμώνοντας ακόμα περισσότερο τις σχέσεις εμπιστοσύνης των πελατών της, η κορυφαία και πρωτοπόρα εταιρεία, μελέτης, κατασκευής και συντήρησης φωτοβολταϊκών συστημάτων «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΛΟΓΟΙ Energy», κατάφερε-και μάλιστα με 100% επιτυχία-  στις 14 Νοεμβρίου να ολοκληρώσει πολύ πιο νωρίς την κατασκευή  όλων των Φωτοβολταικών  πάρκων που είχε αναλάβει, από την προθεσμία ολοκλήρωσης που ήταν μέχρι 26 Νοεμβρίου, ενώ ταυτόχρονα κατέθεσε πλήρης φακέλους ολοκλήρωσης, ώστε να κλειδώσουν αυτά τα έργα την υψηλή τιμή κιλοβατώρας!

Έτσι, χωρίς ελλείψεις υλικών, χωρίς καθυστερήσεις στην κατασκευή, απεναντίας πολύ πιο νωρίς, όλοι οι επενδυτές που εμπιστεύτηκαν την «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ Energy», ολοκλήρωσαν τα έργα τους και δικαιώθηκαν εμπράκτως για την επιλογή τους!

ΝΕΑ ΕΡΓΑ

Παράλληλα, η εταιρεία «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ Energy», συνεχίζοντας δυναμικά την αλματώδη αύξηση και επέκταση των εργασιών της, μέσα στον Νοέμβριο υπέγραψε 13 νέες Συμβάσεις έργου για την κατασκευή αντίστοιχων δεκατριών (13) Φωτοβολταϊκών Σταθμών, συνολικής ισχύος 6,3MW στην περιοχή της Λάρισας και της Λαμίας.

Συγκεκριμένα πρόκειται:

  • για τρεις (3) Φωτοβολταϊκούς σταθμούς ισχύος 500kw έκαστος Ενεργειακών Κοινοτήτων
  • για έξι (6) Αγροτικά Φωτοβολταϊκά ισχύος 500kw το καθένα και
  • για 4 Φωτοβολταϊκούς Σταθμούς ιδιωτών συνολικής ισχύος 1,8 MW

Η εταιρεία αφού ολοκλήρωσε επιτυχώς όλες τις απαραίτητες αδειοδοτικές διαδικασίες ανέλαβε την μελέτη καθώς και την κατασκευή των δεκατριών (13) Φωτοβολταϊκών σταθμών.

Τέλος, η εταιρεία «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ Energy», αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους πελάτες της για την εμπιστοσύνη τους και υπόσχεται από την πλευρά της περεταίρω αναβάθμιση των υπηρεσιών της.

energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.