ΑΕΚ-ΑΕΛ 4-1: Τελικά… της πάει πολύ η Ριζούπολη!

eurokinissi

Η ΑΕΚ επικράτησε 4-1 της ΑΕΛ στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League. Τα έργα που γίνονται στο ΟΑΚΑ δεν της επέτρεψαν να αγωνιστεί εκεί όμως, απ' ότι δείχνει και η ιστορία, το «Γεώργιος Καμάρας» της ταιριάζει!

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο. Στα πρώτα δέκα λεπτά η "Ένωση" σημείωσε δύο πολύ καλές στιγμές τόσο στο 5', με τη συνεργασία Μάνταλου και Ολιβέιρα, όσο και στο 9', με την πάσα του Μαχαίρα και την προβολή του Λόπες ο οποίος κινήθηκε σαν σέντερ φορ.

Η ΑΕΛ όμως είχε άμεση απάντηση. Στο 11ο λεπτό, έπειτα από κόντρα επίθεση, ο Φιλίπ σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Σβάρνας έβγαλε την μπάλα σε κόρνερ πριν αυτή φτάσει στον Πλατέλλα. Στο επόμενο κι όλας λεπτό ο Μιλοσάβλιεβιτς προσπάθησε εκ νέου, όμως ο Τσιντώτας βρισκόταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 17ο λεπτό με πλασέ του Αλμπάνη, με τον Νάγκι να αποκρούει εντυπωσιακά, ενώ τρία λεπτά αργότερα προσπάθησαν εκ νέου, με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Στο 32ο λεπτό ο Σάκχοφ σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή, όμως ο Μιχαήλ "έσωσε" την ομάδα του καθώς απομάκρυνε τελευταία στιγμή την μπάλα. Σημαντική στιγμή είχε και ο αρχηγός της "Ένωσης", Μάνταλος, ο οποίο προσπάθησε να βρει δίχτυα στο 37ο λεπτό, με τον Ούγγρο τερματοφύλακα να λέει πάλι "όχι"!

Οι καλές φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο άργησαν να έρθουν. Η λύτρωση όμως ήρθε για την ΑΕΚ στο 55ο λεπτό με τον Μαχαίρα! Ο 20χρονος επιθετικός αφού κοντρόλαρε την μπάλα με το στήθος, έκανε ένα δυνατό σουτ και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Παράλληλα, σημείωσε το πρώτο του γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν γρήγορα! Ο Σπαρβ στο 67' σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, πέρασε τη γραμμή του τέρματος και έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Η φάση ελέγχθηκε από το VAR καθώς ο διαιτητής είχε δώσει αρχικά επιθετικό φάουλ στον Πλατέλλα, στη συνέχεια της φάσης, καθώς δεν ήταν εμφανές το γεγονός πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή.

Ύστερα από την ισοφάριση η ΑΕΚ πήρε μπρος, πιέζοντς αρκετά τον αντίπαλο. Στο 72ο λεπτό ο Μάνταλος εκμεταλλευόμενος το λάθος του Μάζουρεκ, έβγαλε υπέροχη κάθετη πάσα στον Ανσαριφάρντ ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον Νάγκι και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του (2-1). Έξι λεπτά μετά ο Σιμόες με καταπληκτικό σουτ «εκτέλεσε» τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ και έγραψε το 3-1!

Διαβάστε τη συνέχεια στο overfm.gr



via Ειδησεις https://ift.tt/3pQNPH0
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη