Τι στέλνω στο 13033 για να πάω στο περίπτερο

φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ

Απαραίτητη είναι η αποστολή μηνύματος στο 13033 για όσους θέλουν να βγουν προκειμένου να προμηθευτούν τα απαραίτητα, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση το πρόστιμο που μπορεί να επιβληθεί είναι 300 ευρώ. 

Η αστυνομία κάνει συνεχής ελέγχους για την τήρηση των μέτρων άσκοπης κυκλοφορίας στους δρόμους. Τι στέλνω στο 13033 για να πάω στο περίπτερο

Πρέπει να διευκρινιστεί πως για κάθε προορισμό χρειάζεται και ένα διαφορετικό sms στο 13033. Για περίπτερο στέλνετε sms σε έναν πενταψήφιο αριθμό, τον 13033 τον αριθμό 2

Το sms στο 13033 είναι δωρεάν. Μπορείτε να στείλετε από το κινητό σας μήνυμα SMS στον αριθμό 13033 χωρίς χρέωση.

Για το περίπτερο πληκτρολογούμε τον αριθμό 2 στην αρχή του μηνύματός μας, επειδή είναι ο λόγος εξόδου (μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους), στη συνέχεια αφήνουμε ένα κενό, γράφουμε το ονοματεπώνυμό και την διεύθυνσή μας.

2 κενό ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας

Στην περίπτωση που κάποιος θέλει βγαίνοντας από το σπίτι να πάει σε τράπεζα, σούπερ μάρκετ και φαρμακείο, θα πρέπει να στείλει τρία ξεχωριστά sms στο 13033.



via Ειδησεις https://ift.tt/2JM5GhN

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη