Αμερικανικές Εκλογές 2020: «Είμαστε σε καλό δρόμο για να κερδίσουμε», λέει ο Μπάιντεν - «Προσπαθούν να μας κλέψουν», γράφει ο Τραμπ

Αμερικανικές Εκλογές 2020: «Είμαστε σε καλό δρόμο για να κερδίσουμε», λέει ο Μπάιντεν - «Προσπαθούν να μας κλέψουν», γράφει ο Τραμπ

Αμερικανικές Εκλογές 2020: Ο Τζο Μπάιντεν εμφανίστηκε στο προεκλογικό του κέντρο στο Ντέλαγουέαρ και αφού ζήτησε ψυχραιμία από τους οπαδούς του και εκτίμησε ότι έως αύριο το πρωί (σ.σ. σήμερα το βράδυ ώρα Ελλάδας) ίσως να έχουμε μάθει το αποτέλεσμα.

Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ για τους Δημοκρατικούς, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Γνωρίζαμε ότι θα τραβούσε πολύ όλο αυτό, αλλά κοιτάξτε, νιώθουμε καλά για το σημείο που βρισκόμαστε. Πραγματικά το νιώθουμε. Πιστεύω ότι είμαστε στο δρόμο να νικήσουμε στις εκλογές αυτές. Μπορεί να συνεχιστεί μέχρι αύριο η αναμονή, ίσως μέχρι αύριο το βράδυ.»

Παράλληλα, εξέφρασε την αυτοπεποίθησή του για τη νίκη στην Αριζόνα. «Θα πάρει πολύ χρόνο, αλλά στο τέλος θα κερδίσουμε την Πενσιλβάνια… Δεν είναι δική μου απόφαση ποιος κέρδισε τις εκλογές. Είναι απόφαση του αμερικανικού λαού. Είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα. Διατηρήστε την πίστη σας. Θα κερδίσουμε».

«Δεν είναι δική μου δουλειά ή του Ντόναλντ Τραμπ να πούμε ποιος νίκησε. Είναι δουλειά του Αμερικανικού λαού. Αλλά είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα».

Παράλληλα, ο Μπάιντεν εκτίμησε ότι θα κερδίσει και την Πενσιλβάνια, ενώ τόνισε πως τα πράγματα πάνε καλύτερα απ' όσο περίμενε για εκείνον στην Τζόρτζια.

Σύμφωνα με το Fox News, ο Τζο Μπάιντεν συγκεντρώνει, μέχρι στιγμής, 237 εκλέκτορες και ο Ντόναλντ Τραμπ 210, ενώ αναμένονται σύντομα και τα αποτελέσματα για «κρίσιμες» πολιτείες.

Τραμπ: Προσπαθούν να κλέψουν τις εκλογές!

Άμεση ήταν η αντίδραση του νυν προέδρου των ΗΠΑ και υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος με τον «αγαπημένο» του τρόπο, δηλαδή μέσω Twitter, σχολίασε:

«Θα κάνω μία δήλωση σήμερα. Πρόκειται για μεγάλη νίκη. Βρισκόμαστε πολύ ψηλά, αλλά προσπαθούν να μας ΚΛΕΨΟΥΝ στις εκλογές. Δε θα τους αφήσουμε ποτέ να το κάνουν. Οι ψήφοι δεν γίνεται να καταμετρηθούν αφού κλείσουν οι κάλπες».

Άμεση ήταν η αντίδραση από το Twitter στην ανάρτηση του Τραμπ, καθώς αναφέρει ότι η δημοσίευση του προέδρου των ΗΠΑ είναι παραπλανητική.

trump tweet

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, το βράδυ της Τρίτης (τοπική ώρα) αναμένεται να προχωρήσει σε διάγγελμα ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, σε μια προσπάθεια να «δείξει δύναμη και να παρουσιάσει το αφήγημά του», όπως δήλωσε ανώτατος αξιωματούχος της προεκλογικής του καμπάνιας στο CBS.

«Ναι ο πρόεδρος θα μιλήσει απόψε. Ακόμη και αν δεν είναι για να ανακοινώσει τη νίκη του, θέλει να παρουσιάσει το αφήγημά του». Ο Ντόναλντ Τραμπ σκοπεύει να μιλήσει στις κάμερες από τον Λευκό Οίκο.

Τα αποτελέσματα στις 08:00 ώρα Ελλάδος

Αμερικανικές εκλογές: Θρίλερ ανάμεσα σε Τραμπ και Μπάιντεν, αποτελέσματα στις 08:00



via Ειδησεις https://ift.tt/2GqaVSS

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη