Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 96-67: Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης (vid)

INTIME

Ο Παναθηναϊκός παίζοντας την περισσότερη ώρα με τα «δεύτερα», επέστρεψε... δυναμικά στην Basket League καθώς επικράτησε εύκολα του ΠΑΟΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ με 96-67.

 Δίχως να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός συνέτριψε εντός έδρας τον ΠΑΟΚ με 96-67, για την τρίτη αγωνιστική της Basket League. Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα ανέβηκε στο 2-0, ενώ αυτή του Κώστα Μέξα υποχώρησε στο 0-2.

Η αναμέτρηση ήταν παράσταση για ένα ρόλο και δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής, με τους "πράσινους" να κάνουν μία καλή προπόνηση ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Εφές Αναντολού που ακολουθεί για την Euroleague.

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός σε κανένα σημείο του αγώνα, βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ με διψήφιες διαφορές, με τον Παναθηναϊκό να "καθαρίζει" γρήγορα το παιχνίδι.

Ακόμα περισσότερα στο overfm.gr

 



via Ειδησεις https://ift.tt/38nxwuV

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη