BahrainGP: Η στιγμή που ο Romain Grosjean βγαίνει από τις φλόγες (vid)

Screenshot Formula 1 youtube

 Ανατρίχιασε όλος ο πλανήτης βλέποντας τον Romain Grosjean (Γκροζάν)  να χτυπάει στις μπαριέρες, το μονοθέσιό του να κόβεται στα δύο. 

Πρόκειται για ένα από τα συγκλονιστικότερα ατυχήματα στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της κορωνίδας αυτού, της Formula1.

O 34χρονος κατάφερε να απεγκλωβιστεί, έχοντας περάσει αγωνιώδη δευτερόλεπτα μέσα στις φλόγες. Η φόρμα του θα τον προστάτευε για περίπου 25 δευτερόλεπτα και ευτυχώς ο Γάλλος δεν έχασε τις αισθήσεις του…

{https://twitter.com/F1tutkumuz/status/1333056156156243970?s=20}

Ο Γκροζάν διακομίστηκε δια αέρος στο νοσοκομείο "MDF MC Military Hospital" με εγκαύματα στα χέρια και στους αστραγάλους, ενώ φαίνεται πως έχει σπάσει και ένα πλευρό. Η κατάστασή του είναι σταθερή, όπως προκύπτει και βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Η Haas του παραδόθηκε στις φλόγες, μετά από επαφή με την AlphaTauri του Ρώσου οδηγού Ντανιίλ Κβίατ. Όταν διεκόπη ο αγώνας, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον βρισκόταν στην 1η θέση, ο Μαξ Φερστάπεν ήταν δεύτερος, ενώ στην 3η θέση ακολουθούσε ο Σέρχιο Πέρεθ.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης: Formula 1: Ατύχημα στο γκραν πρι του Μπαχρέιν, κόπηκε στα δύο το μονοθέσιο του Γκροζάν (pics - vid)



from Ειδήσεις https://ift.tt/33pV0fu
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη