Big Brother: Όταν η παραγωγή ανακοίνωσε στους παίκτες το δεύτερο lockdown (vid)

Big Brother: Όταν η παραγωγή ανακοίνωσε στους παίκτες το δεύτερο lockdown (vid)

Mεγάλη ήταν η αναταραχή των παικτών, όταν ο «Big Brother» τους ενημέρωσε για την πορεία της πανδημίας και για την επιβολή lockdown από σήμερα σε όλη τη χώρα.

«Την Πέμπτη ανακοινώθηκαν 2917 νέα κρούσματα, τα περισσότερα από κάθε άλλη μέρα. Ταυτόχρονα, είχαμε και 29 θανάτους. Τους περισσότερους από κάθε άλλη μέρα. Σχεδόν 10.000 κρούσματα επιβεβαιώθηκαν μέσα σε μόλις πέντε ημέρες, όταν συνολικά από την αρχή της πανδημίας είμαστε σε κάτι περισσότερο από 50.000. Είχαμε, επίσης, σημαντική αύξηση στους νοσηλευόμενους, αλλά και στους διασωληνωμένους ασθενείς.

Από αύριο, Σάββατο στις 6 το πρωί, ολόκληρη η χώρα τίθεται ξανά σε γενικό lockdown μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Επανέρχονται τα sms για να βγαίνει κάποιος από το σπίτι, ενώ η μάσκα είναι πλέον υποχρεωτική παντού, σε εσωτερικούς, αλλά και σε εξωτερικούς χώρους».



via Ειδησεις https://ift.tt/35bcxK1

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη