Αλλαγές από σήμερα στα άτομα που επιτρέπονται σε ΙΧ και ταξί

INTIME

Αλλαγές από σήμερα για το πόσα άτομα επιτρέπονται σε ΙΧ και ταξί, μετά και το νέο lockdown που εφαρμόζεται από σήμερα, Σάββατο 7 Νοεμβρίου.

Αλλάζουν από σήμερα τα άτομα που επιτρέπονται μέσα σε ΙΧ και ταξί. Το επιτρεπτό όριο των ατόμων εντός των οχημάτων μειώνεται, καθώς στα ταξί και τ' αυτοκίνητα επιτρέπεται ένας επιβάτης, δηλαδή ο οδηγός και ένα ακόμη άτομο.

Εξαίρεση αποτελεί η μεταφορά ανθρώπου που εκτελείται για λόγους υγείας, για ιατρικούς λόγους. Δηλαδή, σε αυτήν την περίπτωση επιτρέπεται ένα επιπλέον άτομο (δεύτερος επιβάτης).

Παράλληλα, ο περιορισμός του ενός επιβάτη δεν ισχύει και για την περίπτωση των γονέων με ανήλικα τέκνα.

troxaia965

Το ίδιο ισχύει και για τους μαθητές που εξυπηρετούνται με ταξί σε μη αστικές περιοχές για τη μετάβασή τους στο σχολείο. Επιτρέπεται δηλαδή να μετακινηθούν έως και 4 άτομα, πάντα με χρήση μάσκας, αλλά και με σχετική δήλωση από τον διευθυντή του σχολείου.

Η εν λόγω εξαίρεση αφορά και τους εκπαιδευτικούς στις ίδιες περιοχές, δηλαδή τις μη αστικές, που εξυπηρετούνται είτε με ταξί ή με όχημα ενός εκ των 3-4 εκπαιδευτικών, επίσης με σχετική δήλωση από τον διευθυντή του σχολείου.



via Ειδησεις https://ift.tt/3p2JO1I

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη