Ο Γιώργος Κοτρωνιάς για την χορήγηση δωρεάν εμβολίων για τον καταρροϊκό πυρετό στους κτηνοτρόφους της Φθιώτιδας

Ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς για την χορήγηση δωρεάν εμβολίων για τον καταρροϊκό πυρετό στους κτηνοτρόφους της Φθιώτιδας.

Δείτε όσα ανέφερε:

Έλαβα την αναλυτική απάντηση της Υφυπ. Γεωργικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Φ. Αραμπατζή σε σχέση με την Αναφορά μου για την χορήγηση δωρεάν εμβολίων για τον καταρροϊκό πυρετό στους κτηνοτρόφους της Φθιώτιδας, στην οποία αναφέρεται, εκτός των άλλων ότι, τα εμβόλια αγοράζονται από τις Περιφέρειες και κατόπιν το Υπουργείο τους χορηγεί τα χρήματα που δαπανήθηκαν.

'Αμεσα επικοινώνησα με τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Θ. Καρακάντζα ο οποίος με ενημέρωσε ότι, ήδη έχουν παραγγελθεί 16.000 εμβόλια τα οποία θα διανεμηθούν στους δύο κτηνοτροφικούς συλλόγους της περιοχής μας, οι οποίοι τηρώντας την προβλεπόμενη διαδικασία, με ευθύνη τους θα προχωρήσουν στον εμβολιασμό των ζώων.

Θεωρώ την εξέλιξη απολύτως ικανοποιητική και αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μπράβο στον Αντιπεριφερειάρχη και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος για τα γρήγορα αντανακλαστικά τους.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη