Κρήτη: Κρούσματα σε μεγάλη δομή της Κρήτης και στην τοπική ΕΛ.ΑΣ

Αρχείου Intime

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση από τον ΕΟΔΥ 40 νέων κρουσμάτων στην Κρήτη – με βάση τα επίσημα στοιχεία μέχρι τις 15.00 το μεσημέρι της Παρασκευής – νέο συναγερμό στους κόλπους της αστυνομίας στο Ηράκλειο έχει προκαλέσει ένα ακόμα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοίού. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για νεαρό αστυνομικό που υπηρετεί σε ειδική υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. Παράλληλα, κρούσμα εντοπίστηκε και σε μεγάλη δομή στο Λασίθι. 

Ο αστυνομικός παραμένει σε κατ' οίκον περιορισμό, χωρίς – όπως αναφέρουν οι πληροφορίες – σοβαρά συμπτώματα, ενώ άμεσα τέθηκαν σε εφαρμογή τα σχετικά πρωτόκολλα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr ο συγκεκριμένος άνδρας είχε βάρδια πριν από μια εβδομάδα, μαζί με ένα μικρό αριθμό συναδέλφων του, οι οποίο και υποβλήθηκαν σε τεστ, και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν ένα μήνα θετικός στον κορονοϊό είχε διαγνωστεί και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, ταξίαρχος Νίκος Σπυριδάκης.

Τότε όλα τα τεστ για κορονοϊό, στα οποία υποβλήθηκαν αστυνομικοί και στενοί συνεργάτες του είχαν βγει αρνητικά.

Θετικός και προϊστάμενος σε μεγάλη δομή του Λασιθίου

Την ίδια ώρα κινητοποίηση έχει προκαλέσει και στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου η επιβεβαίωση κρούσματος κορονοϊού σε μεγάλη δημόσια δομή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον Διευθυντή της δομής,
ο οποίος και βρέθηκε θετικός στον ιό.

Πηγή: cretalive.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Μοιράζει» πρόστιμα η αστυνομία, μόνο 2.116 παραβάσεις την Πέμπτη



via Ειδησεις https://ift.tt/2UrzRwQ

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη