Στη Λαμία την Κυριακή το Αρης-ΑΕΚ


Στο γήπεδο της Λαμίας θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (8/11) το ντέρμπι του Αρη με την ΑΕΚ όπως αποφάσισε η Σούπερ Λιγκ μετά το lockdown που έχει επιβληθεί στη Θεσσαλονίκη λόγω του κορωνοϊού.  

Στο γήπεδο της Λαμίας την προσεχή Κυριακή στις 12:30  ώρα Νέας Υόρκης θα διεξαχθεί τελικά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Αρη για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ όπως αποφάσισε την Τετάρτη (4/11) η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος  μετά το lockdown που έχει επιβληθεί στην Θεσσαλονίκη λόγω του κορωνοϊού.  Η Λίγκα όπως και οι δυο ομάδες δεν ήθελαν την αναβολή του ματς για να μην επιβαρυνθεί το αγωνιστικό τους πρόγραμμα και ως εκ τούτου επιλέχτηκε η πιο εφικτή λύση για τη διεξαγωγή του. Επίσης από την Σούπερ Λιγκ ξεκαθαρίστηκε ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα διεξαγωγής του συγκεκριμένου παιχνιδιού στην Αττική.

Πάντως στον Αρη είνα σφόδρα δυσαρεστημένοι από το γεγονός ότι το ματς δεν θα γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αξίζει να σημειωθε ότι λίγες ώρες πριν βγει η σχετική ανακοίνωση από την Λίγκα, το αφεντικό του Αρη, Θόδωρος Καρυπίδης είχε επικοινωνία με Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά στον οποίο

διατύπωσε τις ενστάσεις του για τη μη διεξαγωγή του αγώνα του με την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας του ότι είναι άδικο από τη στιγμή που και οι δύο ομάδες τηρούν με ευλάβεια το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Από την πλευρά του ο Νίκος Χαρδαλιάς εξήγησε ότι δεν μπορούν να συγκριθούν οι ευρωπαϊκοί αγώνες με τους αντίστοιχους εγχώριους (προφανώς σε επίπεδο παρεμβατικότητας της Κυβέρνησης), συμφώνησε ότι είναι άδικο για τον Αρη να χάνει τον τίτλο του γηπεδούχου από τη στιγμή που το παιχνίδι δεν θα γίνει στη φυσική έδρα του, τόνισε όμως ότι η απόφαση δεν είναι δική του αλλά της Κυβέρνησης κατόπιν σχετικής εισήγησης των λοιμωξιολόγων.

Κατέληξε στην ψυχραιμία που πρέπει να δείξουν όλοι στις εξαιρετικά κρίσιμες στιγμές που βιώνει η χώρα λόγω της έντονης διασποράς του κορωνοϊού.

Κατά τα άλλα αρνητικό βγήκε και το τελευτσίο τεστ του παίκτη του Αρη που παρέμενε θετικός στον κορωνοϊό και πλέον ο Ακης Μάντζιος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

*Στις 4 Νοεμβρίου 1988 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο θρυλικός Κλεάνθης Βικελίδης, ο οποίος δόξασε με τη παρουσία του την ομάδα του Αρη. Το «Μακεδονικό Τανκ», όπως ήταν το παρατσούκλι του, ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων με τον Αρη (1932, 1946), ενώ όταν αποσύρθηκε διετέλεσε προπονητής της ομάδας. Με αφορμή τη συμπλήρωση 32 χρόνων από τον θάνατό του, οι «κίτρινοι» τίμησαν την παρουσία του μέσα από ένα ποστάρισμα στα social media.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη